Kokoustilat

Monipuoliset kokoustilat Mikkelissä

Mikkelin moderneimmat kokoustilat Saimaa Stadiumilla Kalevankankaan ytimessä. Meiltä löytyy tiloja ja mahdollisuuksia moneen tarpeeseen, ja tilojen yhteyteen on mahdollista helposti liittää myös aktiviteetit sekä tietysti tarjoilut. 

Hyvinvointikokous

Sisältää

  • aamukahvin, lounaan noutopöydästä sekä iltapäiväkahvin valitsemallanne kahvileivällä
  • 15 minuutin toiminnallisen älypelituokion tauottamaan kokouspäivää
  • 1 tunnin teemaluennon, esimerkiksi Arkiaktiivisuuden merkitys hyvinvoinnille tai Kuinka tuotetaan työssäjaksamista?
    Alkaen 79€/hlö

Tai perinteisempi kokouspaketti

Puolipäiväkokous alk. 29€/hlö

Hintaan sisältyy tila aamu- tai iltapäiväksi sekä runsas kahvitus.

Kokopäiväkokous alk. 39€/hlö

Hintaan sisältyy tila aamu- ja iltapäiväksi sekä runsaat kahvitukset aamu- ja iltapäivällä. 

Kokouspakettiin voidaan myös lisätä halutessanne lounas tai valitsemanne aktiviteetit. Kysy lisää! 

Pyydä tarjous

Vire-ravintolaparvi jopa 140 hengelle

Tyylikäs parvitila heti Saimaa Stadiumin aulan yläpuolella. Suuret ikkunat tarjoavat näköalan aulaan sekä Mikkelin raviradalle. Mahdollisuus 120 hengen ruokailuun ja jopa 140 hengen seminaareihin. Perinteisten kokoustilaisuuksien lisäksi tila soveltuu hyvin erinäisten juhlien tai vaikkapa pienimuotoisen konsertin järjestämiseen. Tilasta löytyy valmiiksi kokoustekniikkana dataprojektori, mikrofoni sekä perinteinen fläppitaulu.


LepoSyke-neuvottelutila monipuolisiin tarpeisiin

LepoSyke-neuvottelutilan kalustesuunnittelussa on otettu huomioon istumatyön haitat. Tilan kalustus poikkeaakin perinteisestä kokoustilasta, kuten kuvista voi jo huomata. Kalustukseen kuuluu liikuteltavat rahit 50 hengelle sekä perinteisempiä tuoleja noin 20 hengelle. Tilasta löytyy myös 12 kappaletta korkeudeltaan säädettäviä ja siirreltäviä työskentelypöytiä. Tilassa voi kokousten lisäksi järjestää esimerkiksi monipuolisia liikunta-aktiviteetteja. Ikkunoista on myös upea näkymä suoraan liikuntahalliin, ja tilaa voidaankin hyödyntää myös tapahtumien yhteydessä esimerkiksi VIP-tilana.

Tilan molemmilta päätyseiniltä löytyy dataprojektorit sekä Click Share -järjestelmä, johon oma tietokone on helppo yhdistää. Erikoisuutena tilaan voidaan luoda esimerkiksi 180 asteen luontomaisema vaikkapa kokouksen taustalle tai tilaan voi varata kokouksen yhteyteen vartin aktivoivan pelihetken älyseinällä. Pyydä tästä tarjous erikseen! 

LepoSyke-tilan voi jakaa myös kahteen pienempään kokoustilaan väliseinällä: perinteisempään Lepo-tilaan sekä rahit sisältävään Syke-neukkariin. 


Perinteisempi Voima-neuvottelutila 8 hengen kokouksiin

Kokoustila Mikkeli Vire Saimaa Stadiumi

Kokoustila Voima Saimaa Stadiumi

Kompakti 8 hengen kokoustila Voima sisältää Click Share -järjestelmän sekä näytön, johon oma tietokone on helppo kytkeä. Tilasta löytyy mukavat nojatuolit kokoustajille sekä hyvä valaistus. 

Kokouksen rinnalle aktiviteetteja? Katso vaihtoehtoja, jotta ajatus kulkisi paremmin!