Julkaistu 07.01.2021

Saimaa Stadiumin palveluita avataan 12.1.2020 alkaen

Saimaa Stadiumin palveluita avataan 12.1.2020 alkaen

Saimaa Stadiumin palveluita avataan 12.1.2020 alkaen

Essote on antanut 7.1.2021 ohjeistuksia koronapandemian kiihtymisvaiheen rajoituksiin. Osa rajoituksista puretaan, mikä vaikuttaa myös Saimaa Stadiumin tilojen käyttöön.

Ensi tiistaista 12.1.21 lähtien

  • Saimaa Stadiumi on avoinna arkisin klo 10-19.
  • Kiipeilyseinä ja kuntosali ovat jälleen käytössä. Kuukausikorttien käyttämättömät päivät lähtevät voimaan automaattisesti 12.1. alkaen. Käythän päivittämässä kuukausikortin infossa! Tarkemmat ohjeet eri korttityypeistä löydät verkkosivuiltamme osoitteesta https://www.saimaastadiumi.fi/FAQ
  • SuperCorner on suljettu. Kausikortit pysyvät jäädytettyinä.
  • Vakiovuorolaisiin olemme yhteydessä erikseen. Aikuisten joukkueurheilun ja kontakti- ja kamppailulajien harrastustoiminta suositellaan tauotettavaksi, jos turvavälejä ei voida säilyttää. Kuitenkin SM-tason ja ammattitason urheilun osalta toiminnot voivat jatkua normaalisti.
  • Alle 18-vuotiaiden harrastetoiminta turvataan huomioiden yleiset aiemmat turvallisuusohjeet ja siten että saattajien lähikontakti on vältettävissä. Tiloissamme suositellaan rajaamaan henkilömäärä siten, että turvavälejä voidaan ylläpitää ja että turvavälit säilyvät ja yli 15-vuotiaat käyttävät kaikissa kontakteissa maskeja.
  • Julkisissa ja yksityisissä sisäliikuntatiloissa suositellaan rajaamaan samassa sisätilassa olevien henkilöiden määrä korkeintaan 20 henkilöön. Saimaa Stadiumilla rajoitus koskee pukutiloja ja kuntosalitiloja.

Tämän hetkiset rajoitukset ovat voimassa perjantaihin 22.1. asti ja kokonaisuudessaan voit lukea ne osoitteesta https://www.essote.fi/essoten-alueen-ohjeistus-koronapandemian-kiihtymisvaiheessa-21-1-2021/

Lisätiedot infostamme aukioloaikojen puitteissa 020 7699 099 tai sales(at)saimaastadiumi.fi