SuperCorner

SuperCorner Mikkeli on elämyspuisto vertaansa vailla

Saimaa Stadiumin SuperCorner-puisto tarjoaa jännittäviä hetkiä kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Puisto on täynnä mahdollisuuksia aktiiviseen ja virikkeelliseen vapaa-aikaan. Kahdessa kerroksessa sijaitseva SuperCorner koostuu kolmesta eri alueesta, joista jokaisessa voi kokea liikkumisen iloa eri tavoilla.

SuperPark on Suomessa syntynyt ja maailmalle viety koko perheen sisäaktiviteettipuistoketju. SuperParkeista ja SuperCornereista löytyy tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Lasten ja nuorten liikunta sekä perheiden yhteinen aika ovat tärkeimpiä arvojamme, joita vaalimme kaikessa tekemisessämme. Myös sinut on luotu liikkumaan!

Osta liput etukäteen SuperCornerin verkkokaupasta ja seuraa SuperCorneria myös Facebookissa

SuperCorner-synttärit

Vietä vuoden paras päivä juhlimalla synttäreitä SuperCorner Mikkelissä! Taatusti hauskin ja helpoin tapa viettää synttäreitä. Alk. 21 €/hlö.

Tutustu ja varaa

Freestyle-alue

Freestyle-alue on vauhtilajien paratiisi, josta löytyy muun muassa suuri trampoliinialue sekä Foam Pit -vaahtomuoviallas. 

360-esittely

Pelialue

iWall-pelin virtuaaliympäristöt sekä lajitestaukset löytyvät täältä! Tarjolla niin kiekkokikkaa, keilausta kuin minigolffiakin. Alue sopii hyvin leikkimielisiin kilpailuihin kavereiden kanssa.

360-esittely

Seikkailualue

Leikkimieliseen liikkumiseen houkuttelevalta alueelta löytyy niin liukumäkeä, kiipeilykaupunkia kuin erilaisia tankojakin. Alue sopii varsinkin perheen pienimpien seikkailijoiden temmellyskentäksi.

360-esittely

Monien mahdollisuuksien sisäaktiviteettipuisto

  • Helpot synttäripaketit
    • Järjestä lasten syntymäpäiväjuhlat helposti, huolettomasti ja hauskasti! Me tarjoamme tilat, valmiit välineet sekä testatusti toimivat tarjoilut.
  • Luokka- ja ryhmävierailut
    • SuperCornerissa seikkailemalla liikkuminen tapahtuu kuin itsestään. Jokainen aktiviteetti tukee lasten ja nuorten aktiivisuutta.
  • Rennot aktiviteetit osaksi tyky-päivää
    • SuperKisailu- ja SuperTiimi-pakettimme kruunaavat tyky-päivän. Erilaisille ryhmille suunnitellut kisailut ja haasteet kehittävät tiimihenkeä ja mahdollistavat leikkimieliset skabailut. Aktiviteetin voi valita juuri omalle tiimille sopivaksi.  

Hinnasto

Päiväliput

Päivälippu arkena
17€
Päivälippu loma-aikoina
18€
2 tunnin lippu arkena
14€
2 tunnin lippu loma-aikoina
15€
Perhelippu (4 hlöä)*
62€
Perhelippu (5 hlöä)**
72€

*Sis. neljä päivälippua, vähintään yksi aikuinen.
**Sis. viisi päivälippua, vähintään yksi aikuinen.

Kausikortit

Kuukausikortti LITE
59€
Lapsi 0-6v + aikuinen kuukausikortti LITE
59€
Kuukausikortti SUPER
75€
Lapsi 0-6v + aikuinen kuukausikortti SUPER
75€

LITE-kausikortilla pääsy omaan puistoon arkipäivisin.
SUPER-kausikortilla pääsy kaikkiin puistoihin kaikkina aukiolopäivinä. 

Kaverietu: SuperPark-kausikorttilaisen kanssa kaverille päivälippu hintaan 14 euroa, yksi kaveri päivässä. 

Lisätiedot

Alle 3-vuotiaat maksutta. Alle 7-vuotias puistoon täysi-ikäisen seurassa.

Valvojaranneke alle 10-vuotiaan lapsen valvontaan: Yhdellä täysi-ikäisellä huoltajalla on mahdollisuus veloituksettomaan valvojan rannekkeeseen, mikäli maksava lapsi on 0-9-vuotias. Liikunnallinen toiminta puistossa edellyttää myös aikuiselta aktiiviranneketta. Liikuntarajoitteisten tai muutoin apua tarvitsevien henkilöiden avustajat pääsevät puistoon veloituksetta valvojarannekkeella.

Päivälippu on voimassa koko päivän. Rannekkeella voi poistua puistosta ja palata takaisin niin usein kuin haluat. Liikuntarajoitteisten tai muutoin apua tarvitsevien henkilöiden avustajat pääsevät puistoon veloituksetta.

2 tunnin lippu on voimassa 2 tuntia saapumisesta. Rannekkeella voi poistua puistosta ja palata takaisin aikarajan sisällä. 

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.