SuperCorner

SuperCorner Mikkeli on elämyspuisto vertaansa vailla


Saimaa Stadiumin SuperCorner-aktiviteettipuisto tarjoaa jännittäviä hetkiä kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Puisto on täynnä mahdollisuuksia aktiiviseen ja virikkeelliseen vapaa-aikaan. Kahdessa kerroksessa sijaitseva SuperCorner koostuu kolmesta eri alueesta, joista jokaisessa voi kokea liikkumisen iloa eri tavoilla.

Osta liput: https://superpark.fi/park/mikkeli/ ja seuraa SuperCorneria myös Facebookissa!

Tutustu Super Corneriin 360-esittelyssä: alakerta ja yläkerta.
 

Haluaisitko varata synttärit SuperCorneriin? 

Eli kiinnostaisiko järjestää lapsen synttärit huolettomasti, helposti ja hauskasti? Me tarjoamme tilan, valmiit välineet ja testatusti toimivat tarjoilut! Tee varaus helposti täältä linkistä!

Mikkelin SuperSeikkailijat -kursseilla on vielä tilaa!

Alkeiskurssilla harjoitellaan perustrampoliini- ja parkourtemppuja. Osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta temppuilusta, vaan harjoittelu aloitetaan alkeista. Kurssi sisältää myös leikkimielisiä pelejä ja seikkailua puiston tarjoamissa puitteissa. Kurssi järjestetään maanantaisin klo 17-18.

Kurssi alkaa maanantaina (vk 39) 25.09.2023 ja jatkuu viikolle 51. Syyslomaviikolla (vk 43) ei ole harjoittelua. Kurssille osallistuvilla on mahdollisuus ostaa (syys-marraskuu 2023) kausiranneke puistoon edulliseen hintaan. Ohjaajana toimii Daniel Paldanius.

Hinta 13,50€/kerta (sis. 12 kertaa 60min opetusta). Veloitetaan kertamaksuna (162€). Kurssi on tarkoitettu 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Alkeiskurssiryhmään mahtuu 8 henkeä.

Jatkokurssille osallistuvat osaavat jo perus trampoliini- ja parkourtemput, kuten matalien esteiden yli hypyt sekä etu- ja takaperinvoltit trampoliinilla. Kurssi sisältää myös leikkimielisiä pelejä ja seikkailua puiston tarjoamissa puitteissa. Kurssi järjestetään maanantaisin klo 18-19. Kurssi alkaa syyskuussa maanantaina 11.9. (vk 37) ja jatkuu viikolle 51. Syyslomaviikolla (vk 43) ei ole harjoittelua. Kurssille osallistuvilla on mahdollisuus ostaa (syys-marraskuu 2023) kausiranneke puistoon edulliseen hintaan. Ohjaajana toimii Daniel Paldanius. HUOM! Kurssille otetaan vielä lisäilmoittautumisia 25.09.2023 (vk 39) saakka.

Hinta 13,50€/kerta (sis. 12 kertaa 60min opetusta). Veloitetaan kertamaksuna (162€). Kurssi on tarkoitettu 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille, mutta voit ilmoittaa kiinnostuksestasi kurssia kohtaan aina 15 ikävuoteen saakka. Jatkokurssiryhmään mahtuu 8 henkeä.

Kurssi maksetaan suoraan oston yhteydessä. Lisääthän osallistujan tiedot maksun yhteydessä sekä lisäksi huoltajan yhteystiedot. Lähetämme tarkemmat ohjeet kurssille saapumisesta sähköpostitse.

Meiltä löydät

Seikkailualue
Leikkimieliseen liikkumiseen kutsuva keidas sopii myös perheen pienimmille.

Game Arena
Virtuaaliympäristö sekä lajitestauksia, kuten kiekkokikkaa, keilausta ja minigolfia.

Freestyle
Vauhtilajien paratiisi, jossa on mm. suuri trampoliinialue sekä Foam Pit -vaahtomuoviallas.

Hinnasto

Päiväliput

Hinta

Päivälippu loma-aikoina
Hinta 17€
Perhelippu (4 hlöä)*
Hinta 62€
Perhelippu (5 hlöä)**
Hinta 72€

*Sis. neljä päivälippua, vähintään yksi aikuinen.
**Sis. viisi päivälippua, vähintään yksi aikuinen.

Kausikortit

Hinta

Kuukausikortti LITE
Hinta 59€
Lapsi 0-6v + aikuinen kuukausikortti LITE
Hinta 59€
Kuukausikortti SUPER
Hinta 75€
Lapsi 0-6v + aikuinen kuukausikortti SUPER
Hinta 75€

LITE-kausikortilla pääsy omaan puistoon arkipäivisin.
SUPER-kausikortilla pääsy kaikkiin puistoihin kaikkina aukiolopäivinä. 

Kaverietu: SuperPark-kausikorttilaisen kanssa kaverille päivälippu hintaan 14 euroa, yksi kaveri päivässä. 

0-3 -vuotiaat maksutta. Alle 7-vuotias puistoon täysi-ikäisen seurassa.

Päivälippu on voimassa koko päivän. Rannekkeella voi poistua puistosta ja palata takaisin niin usein kuin haluat. Liikuntarajoitteisten tai muutoin apua tarvitsevien henkilöiden avustajat pääsevät puistoon veloituksetta.