Julkaistu 02.11.2023

Saimaa Stadiumilla järjestetty Black Box Mikkeli -tapahtuma kasvatti kävijämäärää tänäkin vuonna

Jo kolmatta kertaa Saimaa Stadiumilla järjestetty Black Box Mikkeli jatkoi tapahtumana varmaa kasvuaan ja viimeistään nyt sementoi paikkansa Suomen festivaalikentällä. Tämän vuotinen festivaali saavutti molempina päivinä kävijäennätyksensä ja viikonlopun aikana Saimaa Stadiumilla vieraili kaikkinensa yli 1800 ihmistä. Festivaali on ottanut oppia aikaisemmista vuosista saamistaan palautteista ja kehitti tälle vuodelle toimintaansa toiveiden mukaisesti:  

  • Festivaalille avattiin yleisölle katsomoalue ja lisättiin samalla istumapaikkoja festivaalialueelle.

  • Mikkelin torin ja Saimaa Stadiumin välillä liikkui festivaalibussi. 

  • Merchandisemyynti ja muut myyntipaikat siirrettiin aulan puolelle rauhallisempaan paikkaan.  

Tapahtumaa luotsaavasta First of all solutions Oy:sta ja Bloodred Hourglass yhtyeestä tuttu Jarkko Hyvönen kommentoi tilaisuuden järjestämistä seuraavasti: - Yleisön tyytyväisyyden ja viihtymisen lisäksi Black Box Mikkeli haluaa taata myös artisteille arvoisensa kohtelun: Black Box Mikkeli on edelleen artistien merchandise-myynneiltään komissiovapaa festivaali. Nyt on aika paketoida tämän vuotinen festivaali nippuun, käydä läpi palautteita sekä alkaa pohtia mahdollisia uusia kuvioita! 

Mikkeli tarvitsee juuri tällaisia tapahtumia. On ilo havaita, kuinka hyvin Saimaa Stadiumin tilat taipuvat festivaalin järjestämiseen. First of all solutions Oy:n kanssa tapahtuman suunnittelu ja järjestelyt ovat sujuneet alusta saakka mutkattomasti. Meille on muodostunut hyvä ja toimiva yhteistyöverkosto kaikkien tämän tapahtuman järjestämiseen osallistuvien yhteistyökumppanien kanssa, kertoo Saimaa Stadiumin myyntipäällikkö Virve Remunen.