Julkaistu 03.05.2019

Saimaa Stadiumi Oy hakee toimitusjohtajaa

Saimaa Stadiumi on keväällä 2018 valmistunut ainutlaatuinen urheilun, elämysten ja hyvinvoinnin monitoimiareena Mikkelin Kalevankankaalla. Sen omistavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupunki ja Suomen Nuoriso-opisto.

Saimaa Stadiumilla on lajiharjoittelun ja kuntoilun lisäksi tilaa urheilutapahtumille, konserteille ja gaalatilaisuuksille sekä esimerkiksi yritysten hyvinvointipäiville.

Saimaa Stadiumin yhteydessä toimii myös terveyttä edistävien hyvinvointipalveluiden tutkimukseen ja kehittämiseen erikoistunut tutkimusyksikkö Active Life Lab.

Saimaa Stadiumi tekee tiivistä yhteistyötä ammattikorkeakoulun, Mikkelin kaupungin koulujen, urheiluseurojen sekä muiden Kalevankankaalla toimivien urheilu- ja tapahtumajärjestäjien kanssa. Yhdessä rakennamme uudenlaista hyvinvointikampusta.

Haemme Saimaa Stadiumi Oy:lle toimitusjohtajaa, jolla on

  • näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta, esimiestyöstä ja verkostoyhteistyöstä
  • näyttöjä tapahtumatuotannosta ja monipuolisista kumppanuuksista hyvinvointi-, liikunta- ja urheilusektoreilla
  • erinomaiset viestintätaidot, yhteistyökykyä ja vahva kehittämisorientaatio
  • monipuolista liikunnan toimialan tuntemusta sekä perehtyneisyyttä ennalta ehkäisevien hyvinvointipalveluiden tuottamiseen
  • soveltuva korkeakoulututkinto

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Kalevi Niemi, puh. +358 405698901; sähköposti etunimi.sukunimi@xamk.fi.


Hakuaika päättyy 31.5.2019. Hakemukset toimitetaan osoitteeseen Saimaa Stadiumi Oy, Raviradantie 22 B, 50100 Mikkeli. Kuoreen merkintä "toimitusjohtajahaku".