Julkaistu 23.05.2022

Mukavan kiireinen kevätkausi Saimaa Stadiumilla

Koko kevätkausi on ollut vilkas ja työntäyteinen jakso Saimaa Stadiumilla. Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme voineet tarjota laajalle asiakasjoukolle vaikuttavia hyvinvointipalveluja sekä elämyksiä Saimaa Stadiumin virikkeellisessä ympäristössä turvallisesti.  

Kohta on aika suunnata katseet kohti kesän lomakautta, joten alkusyksyyn ajoittuvat työhyvinvointipäivät, virikkeelliset kokoukset sekä hyvinvointimittaukset kannattaa varata jo nyt! Halutessanne tuomme hyvinvointipalvelumme sinne missä sinäkin olet - livenä tai etänä. 

Saimaa Stadiumin virkistyspäivät sopivat kaikille - kuntoon, kokoon, ikään tai titteliin katsomatta. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja ole yhteydessä, niin järjestetään yhdessä teidän yrityksenne näköinen virkistyspäivä. Saimaa Stadiumin hyvinvointikokouksiin voit yhdistää tiimihenkeä kasvattavaa aktiviteettia, teemaluentoja tai vaikkapa virikkeellisen älypelituokion virtuaalisella peliseinällämme. Lisää voit lukea täältä.

Tuemme myös asiakkaitamme kehittämään työhyvinvointia sekä terveyttä mitatusti vaikuttavien hyvinvointipalveluiden avulla. Työelämän kiihtyvä muutosvauhti asettaa uusia vaatimuksia työhyvinvoinnille, työkyvyn ylläpitämiselle ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle. Tästä lisää voit lukea täältä.

Haluatko kuulla jatkossa ensimmäisenä uusimmat uutiset? Tilaa uutiskirjeemme täältä.