Julkaistu 07.01.2020

Vahvaa tapahtumaosaamista Saimaa Stadiumin hallitukseen

Tamperelainen tapahtuma-alan ammattilainen Jukka Heinämäki on valittu Saimaa Stadiumi oy:n hallitukseen 2.1.2020 alkaen.  Heinämäellä on kolmenkymmenen vuoden kokemus tapahtumajohtamisen ja -tuotannon tehtävistä sekä kotimaisissa että kansainvälisissä tuotannoissa. 

Päätyössään Heinämäki toimii toimialajohtajana Suomen Nuorisoseuroissa. Hänen vastuualueelleen kuuluvat nuorisoseurojen valtakunnalliset tapahtumat erityisesti Pispalan Sottiisi, Folklandia, Tanssimania sekä Kalenat-lastenkulttuuritapahtuma Lappeenrannassa. Kansainvälisistä kulttuuritapahtumista hän on ollut toteuttamassa muun muassa suomalaisvirolaisia Tanssipitoja sekä yhteispohjoismaisia NORDLEK-juhlia. Lisäksi Heinämäki on toiminut muun muassa The Tall Ships Races Helsinki -tapahtuman teknisenä tuottajana, Tammerkosken Sillalla -festivaalin perustajana, Tapsan Tahtien tuottajana sekä Sonisphere-festivaalissa Porissa.

- Odotan mielenkiinnolla itäisen Suomen merkittävimmän tapahtuma- ja liikunta-areenan Saimaa Stadiumin kehitystyötä. Monipuoliset puitteet tarjoavat mitä erinomaisimman alustan myös uusille tapahtuma- ja konserttituotannoille, Jukka Heinämäki kertoo.

Saimaa Stadiumi Oy:n omistavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupunki ja Suomen Nuorisoseurojen ylläpitämä Suomen Nuoriso-opisto. 

Lisätietoja: 

Jukka Heinämäki

jukka.heinamaki@nuorisoseurat.fi, 050 526 8957

Antti Kalliomaa, Saimaa Stadiumi Oy:n toimitusjohtaja

antti.kalliomaa@saimaastadiumi.fi, 040 547 157