Julkaistu 05.10.2023

Saimaa Stadiumin arki-iltojen käyttöaste kasvussa kaudelle 2023–2024

Liikuntatilojen arki-iltojen käyttöaste kasvoi muutamalla prosenttiyksiköllä edelliseen kauteen verrattuna. Myös varauksia tehneiden tahojen lukumäärä kasvoi.

Saimaa Stadiumin arki-iltojen käyttöaste kasvoi jälleen kaudelle 2023–2024 verrattuna edelliseen kauteen. Arki-iltojen käyttöaste on juuri alkaneella kaudella maanantaista torstaihin keskimäärin 79,8 prosenttia, mikä on muutaman prosenttiyksikön verran parempi kuin kaudella 2022–2023.

Lisäksi yli 90 prosenttia vakiovuoroja varanneista tahoista on palaavia asiakkaita viime kaudelta. Varaavien tahojen lukumäärä on myös kasvanut viime kaudelta. Suurin osa varaajista on paikallisia urheiluseuroja, mutta mukaan mahtuu myös muita, yksityisten henkilöiden kasaamia treenivuoroja.

- On aina mukava huomata, että useampi seura haluaa palata Saimaa Stadiumille kaudesta toiseen. Esimerkiksi Mikkelin Passareilla on ollut toimintaa hallissa ensimmäisestä toimintakaudesta alkaen ja on tälläkin kaudella, iloitsee Saimaa Stadiumin myyntipäällikkö Virve Remunen.

Tuntimääräisesti katsottuna lajeista suosituin on salibandy. Lajia onkin kaikista vakiovuoroista hieman yli 40 prosenttia. Suosituimmat viikonpäivät ovat keskiviikko ja torstai.

- Vakiovuorot pyörivät käytännössä aina nimenomaan arki-iltaisin. Viikonloppuvuoroille on lähtökohtaisesti vähemmän kysyntääkin ja tämä aikataulu sopii varauskalenteriimme hyvin. Viikonloppuisin hallissa on tälläkin kaudella paljon seurojen turnauksia ja pelejä. Näissäkin varauksissa yleisin laji on ehdottomasti salibandy. Esimerkiksi Hatsinan miesten edustusjoukkueen kotipelit starttaavat nyt tulevana viikonloppuna. Kauden aloitusta kannattaakin ilman muuta tulla katsomaan ihan paikan päälle, vinkkaa Virve Remunen.

Turnausten lisäksi monitoimihallissa järjestetään viikonloppuisin myös muita tilaisuuksia urheilutapahtumien lisäksi. Näistä näkyvimpänä on muutaman viikon päästä 27.–28.10.2023 kolmatta kertaa toteutettava Black Box Mikkeli.  

- Lisäksi tulossa on myös useampia yksityistilaisuuksia. Näistä voimme yleisesti kertoa, että tiedossa on talven aikana niin yrityksille järjestettäviä pikkujouluja kuin henkilöstöjuhliakin, toteaa myyntipäällikkö.

Lisätietoja:

Virve Remunen
Myyntipäällikkö
Saimaa Stadiumi Oy  
puh. 020 7699 094
virve.remunen@saimaastadiumi.fi