Julkaistu 20.05.2020

Saimaa Stadiumi avataan kesäkuun toisella viikolla

Saimaa Stadiumi avaa ovensa jälleen 8.6. kello 10 alkaen.  Avaaminen koskee kuntosalia, kiipeilyseiniä sekä SuperCorneria. Lisäksi halliin valmistellaan erilaisia harraste- ja lajikokeilupisteitä, joita ryhmät ja perheet voivat varata käyttöönsä kesäaikana. 

- Olemme suunnitelleet kesäkaudelle erilaisia aktiviteetteja perheiden ja ryhmien iloksi. Myös uusi boulderointiseinä ja uudistetut kiipeilyreitit odottavat kävijöitä. Kesäkaudelle lanseerataan oma kesäkortti, joka mahdollistaa monipuolisen harrastaminen Stadiumilla. Haluamme näin rikastuttaa Mikkelin kesätarjontaa myös liikunnan ja urheilun saralla, kertoo Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Antti Kalliomaa.  

Kesäkortin voi valita joko kuntosaliin tai kiipeilyseinälle.   Kahden kuukauden kuntosalikortin kesähinta on 50€ (norm. 78€)  ja kahden kuukauden kiipeilykortin 100€ (norm. 170€). Heinäkuun kuntosalikortti maksaa 30€ (norm. 39€) ja kiipeilykortti 60€ (norm. 85€).  Korttien myynti alkaa touko-kesäkuun vaihteessa.

Saimaa Stadiumi seuraa koronavirustilannetta noudattaen THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita. Toiminnassa noudatetaan viranomaisten hygieniasuosituksia sekä tilakohtaisia 50 hengen kokoontumisrajoituksia.   Tilannetta seurataan muutoinkin tarkasti ja olemme valmiina tekemään nopeita ratkaisuja terveysviranomaisten riskiarvion ja suositusten pohjalta.