Julkaistu 02.12.2020

Osa Saimaa Stadiumin palveluista suljetaan 21.12. saakka

Koronaepidemia on siirtynyt Etelä-Savossa kiihtymisvaiheeseen ja Essote on antanut alueelle uusia suosituksia, jotka vaikuttavat myös Saimaa Stadiumin toimintaan.

SuperCorner suljetaan 21.12. saakka.

Halli, juoksurata, kuntosali ja kiipeilyseinät eivät ole asiakaskäytössä 2.-21.12. välisenä aikana.

Poikkeuksen tästä tekevät kuitenkin alle 12-vuotiaitten liikuntaryhmät sekä ammattilaisurheilijat, joiden liikunta ja harjoittelu pyritään mahdollistamaan. Heidän osaltaan maksimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Lasten harrastustoiminnassa on erityisesti huomioitava, että lasten huoltajat noudattavat hygieniaohjeita, huolehtivat turvaväleistä ja käyttävät maskia kohtaamisissa.

Saimaa Stadiumin ja SuperCorner Mikkelin kuukausikortit jäädytetään 21.12. saakka. Vakiovuorolaisiin olemme yhteydessä erikseen.

Essoten ohjeistuksen perusteena on, että ennakoivia toimia täytyy tehdä tarpeeksi ajoissa, etteivät alueen tapausmäärät lähtisi hallitsemattomaan nousuun ennen juhlakautta.  Saimaa Stadiumi haluaa osaltaan toimia vastuullisesti ja noudattaa annettuja suosituksia. Lisäksi seuraamme epidemiatilannetta tarkasti ja olemme valmiina tekemään nopeita ratkaisuja terveysviranomaisten riskiarvion ja suositusten pohjalta.

Lisätiedot Saimaa Stadiumin infosta ma-pe klo 9-15:

sales@saimaastadiumi.fi TAI puh. 020 7699 099