Julkaistu 17.10.2023

OiOi Collective ja Lumio Events uuteen kotiin Saimaa Stadiumille

Kasvuyritykset OiOi Collective Oy ja Lumio Events Oy ovat muuttaneet lokakuun 2023 alusta Saimaa Stadiumille

Kaksi mikkeliläistä kasvuyritystä OiOi Collective Oy ja Lumio Events Oy muuttivat lokakuun alussa uuteen kotipaikkaan Saimaa Stadiumi -monitoimiareenalle. Tämä siirto merkitsee merkittävää askelta molemmille yrityksille ja luo mahdollisuuksia kasvulle ja innovaatiolle.

OiOi Collective on tunnettu siitä, että se luo merkityksellisiä, immersiivisiä ja vuorovaikutteisia installaatioita hyödyntäen uusinta digitaalista teknologiaa. Lumio Events puolestaan on täyden palvelun tapahtumatuotantoyhtiö, joka on erikoistunut luomaan unohtumattomia tapahtumakokemuksia.

Saimaa Stadiumi on Mikkelin Kalevankankaalla sijaitseva ainutlaatuinen monitoimiareena, joka tarjoaa paitsi monipuoliset liikuntamahdollisuudet myös upean tapahtumaympäristön.

OiOi Collectiven ja Lumio Eventsin päätös siirtyä Saimaa Stadiumille vahvistaa entisestään alueen yritysekosysteemiä. Nämä kaksi luovaa yritystä tuovat uutta energiaa ja osaamista alueelle. Heidän läsnäolonsa tuo myös mahdollisuuksia kehittää ainutlaatuisia tapahtumia alueelle. Kalevankangas on Mikkelin kaupungin kehittämisalusta, jonka tavoitteena on lisätä seudun elinvoimaa TKI-toiminnan, uusien työpaikkojen ja uusien yritysten myötä.

"Tämä muutto on meille hieno mahdollisuus" sanoo OiOi Collectiven perustaja Sami Kämppi. "Olemme innoissamme siitä, että voimme olla osa Saimaa Stadiumin hyvinvointiyhteisöä ja tuoda mukaan luovuutemme ja osaamisemme. Uskomme, että tämä yhteistyö tuo uusia mahdollisuuksia niin yrityksellemme kuin alueen muillekin toimijoille. Olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä Stadiumilla sijaitsevan Xamk Active Life Lab -tutkimusyksikön kanssa, ja nyt meillä on mahdollisuus syventää tätä hedelmällistä kumppanuutta."

”Olemme innoissamme muutosta Saimaa Stadiumille. Siirtyminen vahvistaa entisestään pitkäaikaista yhteistyötämme Stadiumin kanssa.” sanoo Lumio Eventsin toimitusjohtaja Niko Väisänen. "Voimme nyt tuottaa suurempia ja monipuolisempia tapahtumia hyödyntäen areenan laajaa yhteistyöverkostoa ja paikallisia resursseja. Näemme tämän uuden vaiheen avautuvan mahdollisuutena tuoda unohtumattomia elämyksiä asiakkaillemme ja yleisölle.”

”OiOi Collectiven ja Lumio Eventsin tuoma yhdistelmä digitaalista luovuutta ja tapahtumatuotannon asiantuntemusta lupaa hienoja hetkiä asiakkaillemme ja uutta potkua alueen toimijaverkostoon. Ennen kaikkea tämä on tärkeä askel Stadiumin polulla hyvinvointikampukseksi, jossa kohtaavat tutkimus- ja kehitystoiminta, yritykset, järjestöt ja opiskelijat.” sanoo toimitusjohtaja Viljo Kuuluvainen Saimaa Stadiumilta.

Lisätietoja:

Viljo Kuuluvainen
toimitusjohtaja, Saimaa Stadiumi Oy
040 670 1695
viljo.kuuluvainen@saimaastadiumi.fi

Seuraa meitä:

https://www.facebook.com/SaimaaStadiumi
https://www.instagram.com/saimaastadiumi/

Tietoja OiOi Collectivesta:

OiOi Collective on yritys, joka erikoistuu luomaan merkityksellisiä, immersiivisiä ja vuorovaikutteisia installaatioita hyödyntäen uusinta digitaalista teknologiaa. https://oioi.fi/

Tietoja Lumio Eventsista:

Lumio Events on täyden palvelun tapahtumatuotantoyhtiö, joka luo unohtumattomia tapahtumakokemuksia. https://lumio.fi/

Tietoja Saimaa Stadiumista:

Saimaa Stadiumi on Mikkelin Kalevankankaalla sijaitseva monitoimiareena, joka tarjoaa monipuoliset liikunnan, tapahtumien ja hyvinvoinnin palvelut. https://www.saimaastadiumi.fi/