Julkaistu 29.04.2021

Lippu.fi Saimaa Stadiumin tapahtumakumppaniksi

Lippu.fi Saimaa Stadiumin tapahtumakumppaniksi

Saimaa Stadiumi on alkuvuoden aikana käynnistänyt lipunmyyntiyhteistyön Lippupiste Oy:n kanssa. Lippu.fi markkinoi ja myy lippuja monikanavaisesti tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain. Lippu.fi myy lippuja Suomen suurimmassa tapahtumalippuja myyvässä verkkokaupassa, yli 80 myyntipisteessä, sekä R-kioskeissa kautta maan.

– Yhteistyö Lippupisteen kanssa avaa meille uusia ovia digitaalisen tapahtumamarkkinoinnin maailmaan ja samalla saamme vahvan kumppanin, jonka kautta tavoitamme yli 2 miljoonaa suomalaista tapahtumakävijää, toteaa Saimaa Stadiumin toimitusjohtaja Antti Kalliomaa.  Jatkossa meidän on mahdollista tarjota toimiva lipunmyyntikanava myös Saimaa Stadiumissa järjestettäville urheilu- ja liikuntatapahtumille. Yhteistyömme kautta pystymme palvelemaan sekä tapahtumakävijöitä että -järjestäjiä aikaisempaa paremmin, Kalliomaa jatkaa.

– Saimaa Stadiumi on meille erityisen mieluisa yhteistyökumppani, sillä se on uusi ja poikkeuksellisen monipuolinen tapahtumapaikka, joka muuntuu helposti intiimistä rock-klubista tai sulkapallo-ottelusta jopa 5000 katsojan keikkapaikaksi. Yhteistyömme avulla Saimaa Stadiumin tapahtumat tulevat entistä kätevämmin suuren yleisön saataville ja pystymme palvelemaan mikkeliläisiä lipunostajia paremmin, hehkuttaa kumppanuuspäällikkö Esa Vedenkannas Lippu.fistä.