Julkaistu 17.12.2021

Koronapassin käyttö Saimaa Stadiumilla

Saimaa Stadiumin tilojen asiakasmäärä on rajattu puoleen maanantaista 20.12. alkaen viranomaisohjeistuksen mukaan. Asiakasmäärä rajoittamalla pyrimme ehkäisemään tartuntariskiä tiloissamme. Kuntosalilla henkilömäärä on enintään viisi henkilöä ja SuperCorner-sisäaktiviteettipuistossa 100 henkilöä.

Henkilömäärän rajoittamisen lisäksi tiloissamme on käytössä tehostetut hygieniakäytännöt ja suositus kasvomaskin käytölle kaikille yli 12-vuotiaille. Koronapassia ei toistaiseksi tarkisteta Saimaa Stadiumin palveluita käytettäessä. Bistro Sisulla koronapassi on käytössä päivittäin klo 15 alkaen.

Vakiovuoroseurat ja -asiakkaat huolehtivat itse koronapassin tarkistamisesta omilla vuoroillaan, jos rajoitukset sitä edellyttävät.

Ravintolassammme Bistro Sisussa koronapassi tarkistetaan kaikilta ravintola-asiakkailta klo 15 jälkeen. Edellyttämällä asiakkailta koronapassia, Bistro Sisu välttää tartuntalain asetuksen nojalla määrätyt aukioloaikaa, anniskeluaikaa, asiakaspaikkojen määrää ja istumapaikkaa pöydän tai muun tason ääressä, koskevat rajoitukset. Koronapassin tarkastaa ravintolan henkilökunta ravintolan sisätiloissa heti asiakkaan saavuttua sisään. Myös ennen klo 15 saapuneiden asiakkaiden koronapassit tarkistetaan, mikäli asioinnin ravintolassa tai kokoustiloissa on tarkoitus jatkua klo 17 jälkeen. Koronapassi tarkistetaan jokaisen sisääntulon yhteydessä THL:n hyväksymällä lukijaohjelmalla, joka lukee QR-koodin asiakkaan paperiselta todistukselta tai mobiililaitteelta. Koronapassin esittämisvelvollisuus ei koske alle 16-vuotiaita, ravintolan tulee kuitenkin varmentaa ikä, jos siitä syntyy epäilys.

Lisätietoja: Maria Honkanen, asiakkuuspäällikkö, puh. 020 7699 091.

Uutinen päivitetty 20.12.2021