Julkaistu 27.09.2021

Ennätysvilkas syksy Saimaa Stadiumilla

Saimaa Stadiumin syksyn harjoituskausi on alkanut vilkkaasti!

Pandemiatilanteen rauhoittuminen on taannut, että syksyn sisäharjoittelu on saanut alkaa ilman rajoituksia ja harrastajat uskaltavat takaisin sisäliikunnan pariin pitkien ja turhauttavien taukojen jälkeen.

Saimaa Stadiumin varausaste on korkea: maanantai-torstai-illat ovat lähes loppuunmyydyt. Vapaina on muutamia iltapäivän vuoroja ja yksittäisiä lohkoja. Salibandyn liikuntatilat vähenivät loppukeväällä Kalevankankaan alueella merkittävästi, mikä osaltaan selittää Saimaa Stadiumin korkeaa varausastetta. Tämän lisäksi Saimaa Stadiumia jo aiemmin käyttäneet vakiovuorolaiset ovat kasvattaneet vuoromääriään, ja olemme saaneet ilahduttavan paljon uusia vakiovuorolaisia.

Salibandyotteluita ja -turnauksia on kalenterissamme hurja määrä, minkä lisäksi konsertti- ja tapahtumakausi on alkamassa. Käy kurkistamassa Kalevankankaan alueen tapahtumat sivuiltamme. Ole myös yhteydessä, jos haluat nostaa tapahtumasi kalenteriimme!

Seuraavan kauden 2022-2023 vakiovuorojen hakuaika on helmi-maaliskuussa 2022. Hakuaika tulee olemaan sama kuin Mikkelin kaupungin liikuntapaikkoihin. Hakuajan jälkeen teemme yhteistyötä Mikkelin kaupungin liikuntatoimen kanssa voidaksemme tarjota mahdollisimman monelle toimijalle sopivimmat harjoitteluolosuhteet kaupungin eri tiloissa.

Pontevaa liikuntasyksyä!

Maria Honkanen, asiakkuuspäällikkö