Inspiroiva kokopäiväkokous

Kaipaako työyhteisönne uutta inspiraatiota ja energiaa? Tule kokoustamaan Saimaa Stadiumille!

Oli kyseessä sitten koko tiiminne strategiapäivä, vuosikokous, asiakastapaaminen tai palaveri muutaman kollegan kanssa, Saimaa Stadiumi tarjoaa puitteet inspiroivan ja mieleenpainuvan kokouksen järjestämiseen. Meiltä löytyy monipuoliset ja viihtyisät kokoustilat, joista voitte valita tarpeeseenne sopivan. Kaikissa kokoustiloissamme on käytettävissä uusi kokoustekniikka. Henkilöstömme huolehtii kokouksenne onnistumisesta sekä vieraidenne viihtymisestä.

Kokopäiväkokous alk. 39 €/hlö

Mitä inspiroivaan kokopäiväkokouspakettiin sisältyy?

  1. Monipuoliset ja modernit kokoustilat
    Käytössänne on valoisa ja inspiroiva tila aamu- ja iltapäiväksi. Tilamme ovat varustettu uusimmalla teknologialla varmistaaksemme, että kokouksenne sujuu ilman ongelmia.

  2. Runsaat ja terveelliset kahvitauot
    Kahvitauoillamme tarjoamme monipuolisia ja ravitsevia vaihtoehtoja, jotka tukevat työskentelyä ja virkistävät mieltä. Aamu- ja iltapäivän kahvitukset sisältävät paikallisia herkkuja sekä terveellisiä välipaloja, jotka lataavat energianne uuteen nousuun.

Lisäpalvelut räätälöitynä päiväänne:

  • Lounas Bistro Sisussa: Kokouspäiväänne voitte sisällyttää myös monipuolisen lounaan, joka voidaan nauttia Saimaa Stadiumin aulassa Bistro Sisussa hintaan 13,50 €/hlö. Lounas tarjolla arkisin klo 11-14. 

  • Aktiiviset tyky-tuokiot: Tauottakaa kokouspäivä aktiivisilla tuokioilla, jotka sisältävät esimerkiksi kiipeilykokeilun kiipeilyseinällä, SuperCorner vierailun, kehonkoostumusmittauksen Active Life Lab -älysalilla tai joogaa. Nämä aktiviteetit auttavat irrottamaan ajatukset työstä hetkeksi ja palauttavat keskittymiskyvyn uudelle tasolle.

Kokoustilat

Kerro meille, millaista kokousta olette toteuttamassa ja mikä on kokouksenne henkilömäärä, me hoidamme loput! Soita, laita sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö.

Hinta

alk. 39€/hlö

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.