Hyvinvointikokous

Hyvinvointikokous

Tämän päivän työelämä on jatkuvassa muutoksessa. Muutos vaatii suuren määrän henkistä kapasiteettia sekä monipuolisia työyhteisötaitoja. Työyhteisön työhyvinvointiin vaikuttavat muun muassa henkilöstön toimintakyky sekä palautuminen. Kokousohjelmaan sisällytettäväksi Saimaa Stadiumilla hyvinvointitiimimme tarjoaa innostavia luentoja, hyvinvointimittauksia sekä aktivointia keholle ja mielelle.

Hyvinvointikokous alk. 79 €/hlö

Mitä hyvinvointikokouspakettiin sisältyy?

 1. Monipuoliset ja modernit kokoustilat
  Käytössänne on valoisa ja inspiroiva tila aamu- ja iltapäiväksi. Tilamme ovat varustettu uusimmalla teknologialla varmistaaksemme, että kokouksenne sujuu ilman ongelmia.

 2. Ohjattu tutustuminen Xamkin Active Life Lab -tutkimusyksikön Älysaliin
  Ohjattu vierailu modernin Active Life Labin Älysalin palveluihin ja käyttötarkoituksiin. Tutustuminen yleisimpiin hyvinvointimittauksiin sekä mahdollisuus kokeilla kuntolaitteita sekä Älysalin pelejä.

 3. Runsaat ja terveelliset kahvitauot
  Kahvitauoillamme tarjoamme monipuolisia ja ravitsevia vaihtoehtoja, jotka tukevat työskentelyä ja virkistävät mieltä. Aamu- ja iltapäivän kahvitukset sisältävät paikallisia herkkuja sekä terveellisiä välipaloja, jotka lataavat energianne uuteen nousuun.

Lisäpalvelut räätälöitynä päiväänne:

Hyvinvointiluento, alk. 500 eur + alv
Luennoitsijoina toimivat Saimaa Stadiumin hyvinvoinnin asiantuntijat. Tarjottavia teemoja hyvinvointiluennoille esimerkiksi ovat:

 • Arkiaktiivisuus
 • Ravitsemus  
 • Palautuminen
 • Vuorokausirytmi

Hyvinvointia luonnosta, alk. 29 eur / hlö + alv
Hyvinvointiammattilaisen johdolla toteutettavan ohjatun kävelyn aikana keskustellaan hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä sekä saadaan vinkkejä oman hyvinvoinnin lisäämiseen. Virkisty Saimaa Stadiumin ympäristössä sijaitsevassa Kalevankankaan luonnossa!

Toiminnallinen aktiviteetti, alk 29 eur / hlö + alv
Saimaa Stadiumilla ulkona tai sisätiloissa toteutettava ohjattu toiminnallinen kevyen liikunnan ohjelma, jossa keskitytään mm. kehon hallintaan ja tasapainoon. Ohjaajana liikunnan ammattilainen. Mainio ja tehokas tapa tauottaa kokous!

Kokoustilat

Lisätiedot ja varaukset

Saimaa Stadiumin info ja myyntipalvelu
puh. 020 7699 099
sales(at)saimaastadiumi.fi

Hinta

79€/hlö

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.