Bistro Sisu

Mikkelin maukkain lounas Saimaa Stadiumilla Bistro Sisussa

Bistro Sisussa nautit maistuvan lounaan tai hengähdät kahvikupin äärellä töiden jälkeen ennen treenejä. Voit myös viettää aikaa raikkaan smoothien parissa sen aikaa, kun lapset ovat harrastamassa. Kokousten ja tapahtumien yhteydessä tarjoilemme tunnelmaan sopivat ruoat ja juomat. 

Bistro Sisun lounas

Bistro Sisussa on lounas tarjolla arkisin klo 11-14. Tarjolla noutopöydässä, johon sisältyy raikas salaattipöytä, lämmin pääruoka, kahvi/tee sekä pieni makea. 

Lounaan hinta 13,50€/hlö. 

Lounaslistan löydät  täältä! 

Jokaiselle urheilijalle jotakin

Bistro Sisun välipalapassilla välipalat kätevästi ennen ja jälkeen treenien. Välipalapassin hinta on 45€ ja sillä saat 10 välipalaa. Lue lisää välipalapassista täältä!

Räätälöityä Sporttibuffa urheilijoille. Onko joukkueellasi peli tai turnaus Kalevankankaalla?

Bistro Sisussa joukkueet voivat ruokailla kätevästi aivan Ikioma Areenan ja jalkapallohallin läheisyydessä, Saimaa Stadiumin aulassa.

Ruokailu tarjolla vain ennakkovarausella hintaan 12,50€/hlö (alle 12-vuotiaat lapset 10,50€/hlö). 7 vrk sisällä tulleiden varausten hinta 13,50€/hlö (lapset alle 12 vuotiaat 11,50€).

Lue lisää Bistro Sisun joukkueruokailuista täältä!

Tapahtumien catering ja kokoustarjoilut

Kokouspäivien yhteyteen takaamme maistuvat tarjoilut aamukahvista lounaaseen sekä iltapäivän herkutteluhetkeen. Valmiit pakettimme takaavat riittävän energian koko päivän kokoustamiseen – tai tarvittaessa räätälöimme tarjoilut juuri teille sopiviksi. 

Tapahtumissa ja yritystilaisuuksissa toteutamme ammattitaidolla tarjoilut suuriinkin tilaisuuksiin. Niin messutarjoilut, illallistilaisuudet kuin tyky-päivien ruokailutkin onnistuvat meiltä. Huomioimme aina myös tilaisuuden luonteen tarjoiluita suunniteltaessa. Kysy rohkeasti lisää! 

Ryhmävaraukset ja tiedustelut Bistro Sisuun

Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Bistro Sisu, puh. 050 590 3400, bistro.sisu@sok.fi