Haemme toimitusjohtajaa

Haemme toimitusjohtajaa

Pääset rakentamaan yhtiötä osana ainutlaatuista hyvinvointikampusta. Toivomme sinulta näyttöjä tuloksellisesta palveluliiketoiminnan johtamisesta, kansallisesta ja kansainvälisestä verkostotyöstä sekä innostavasta henkilöstöjohtamisesta. 

Tehtävän menestykselliseksi hoitamiseksi edellytämme sinulta monipuolista liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin toimialan tuntemusta sekä tuloksia elämys- ja hyvinvointipalveluiden tuotteistamisesta.  

Arvostamme myös digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin osaamista. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, kehittämisorientaatio sekä soveltuva korkeakoulututkinto ovat välttämättömiä tehtävässäsi.  

Hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Kalevi Niemi, puh. +358 40 569 8901 

Toimita hakemuksesi 22.6.2022 mennessä osoitteeseen kalevi.niemi@xamk.fi. 

Saimaa Stadiumi Oy 

Saimaa Stadiumi on keväällä 2018 valmistunut ainutlaatuinen urheilun, elämysten ja hyvinvoinnin monitoimiareena Mikkelin Kalevankankaalla.  

Saimaa Stadiumilla on lajiharjoittelun ja kuntoilun lisäksi tilaa urheilutapahtumille, konserteille ja tilaisuuksille sekä esimerkiksi yritysten hyvinvointipäiville.  

Teemme tiivistä yhteistyötä ammattikorkeakoulun, Mikkelin kaupungin, koulujen, urheiluseurojen sekä Kalevankankaalla toimivien urheilu- ja tapahtumajärjestäjien kanssa.  

Yhdessä rakennamme uudenlaista hyvinvointikampusta.