Kokoustilat LepoSyke ja Voima

Modernit kokoustilat LepoSyke ja Voima

Mikkelin moderneimmat kokoustilat sijaitsevat Saimaa Stadiumilla Kalevankankaan ytimessä. Meiltä löytyy tiloja ja mahdollisuuksia moneen tarpeeseen, ja tilojen yhteyteen on mahdollista helposti liittää myös aktiviteetit sekä tietysti tarjoilut.

LepoSyke, 70 henkeä

Monipuolisen LepoSyke-tilan ikkunoista on näkymä suoraan liikuntahalliin, ja tilaa voikin hyödyntää myös tapahtumien yhteydessä VIP-tilana. Kalustukseen kuuluu liikuteltavat rahit 50 hengelle sekä tuoleja noin 20 hengelle. Tilasta löytyy lisäksi 12 kappaletta korkeudeltaan säädettäviä ja siirreltäviä työskentelypöytiä. Tilassa voi kokousten lisäksi järjestää esimerkiksi monipuolisia liikunta-aktiviteetteja.  

Erikoisuutena tilaan voidaan luoda esimerkiksi 270 asteen levyinen luontomaisema vaikkapa kokouksen taustalle tai kokouksen yhteyteen voi varata aktivoivan pelihetken älyseinällä. Pyydä tästä tarjous erikseen! 

LepoSyke-tilan voi jakaa tarvittaessa kahteen pienempään kokoustilaan väliseinällä: perinteisempään Lepo-tilaan sekä rahit sisältävään Syke-neukkariin. 

Tilan 360-esittelyyn pääset tästä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@saimaastadiumi.fi


Voima, 8 henkeä

Kompakti 8 hengen kokoustila Voima sisältää ClickShare -järjestelmän sekä näytön, johon oma tietokone on helppo kytkeä. Tilasta löytyy mukavat nojatuolit kokoustajille sekä hyvä valaistus. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sales@saimaastadiumi.fi

Valmiit kokouspakettimme

Valmiit kokouspakettimme tekevät kokouksen varaamisesta helpompaa ja nopeampaa. Kerro meille henkilömäärä ja kokouspäivänne ajankohta, ja me hoidamme loput. 

Lisää liikuntaa kokouspäivään!