Julkaistu 24.05.2024

Mikkelin Passarit juhlii kolmekymppisiä Saimaa Stadiumilla lauantaina 9.11.

Juhla huipentuu Lentopallon Mestaruusliigan otteluun VaLePa - Savo Volley

Tänä vuonna tulee kuluneeksi kolmenkymmentä vuotta siitä, kun Mikkelin Lentopallo -73 ja Mikkelin Vauhdin lentopallojaosto yhdistyivät Mikkelin Passareiksi. Seura haluaa juhlavuotensa kunniaksi antaa takaisin heille, jotka ovat vuosien varrella kantaneet maailmanlaajuisesti suositun lajin soihtua Mikkelissä tai olleet tukemassa lajin elinvoimaa paikkakunnalla.  

“Haluamme kiittää jokaista Passareissa pelannutta, valmentanutta ja seuran asioita hoitanutta ihmistä. Iso kiitos kuuluu myös kaikille tukijoille ja kumppaneille, joita on ollut runsaasti vuosien varrella. Siksi kutsumme nyt kaikki mukaan ‘Yhteistä peliä 30 vuotta!’ juhlatapahtumaamme. Tämä tapahtuma on teitä varten”, sanoo Mikkelin Passarit ry:n puheenjohtaja Satu Pulkkinen

Juhlatapahtumaa vietetään Saimaa Stadiumilla 9. marraskuuta klo 14 alkaen. Ensin on vuorossa juhlaseminaari, jossa kuullaan mm. Lentopalloliiton puheenjohtaja Lauri Innan terveiset juhliville Passareille. Seminaarissa käydään myös asiantuntevaa keskustelua paikallisten olosuhteiden kehittämisestä. Päivän kruunaa klo 17 alkava Lentopallon Mestaruusliigan ottelu, jossa kohtaavat viime vuosina lukuisia Suomenmestaruuksia voittanut VaLePa ja Kuopiosta vieraaksi saapuva Savo Volley.  

“Olemme innoissamme voidessamme toivottaa pelaavat joukkueet kannattajineen, Passarien sidosryhmät ja kaikki muut tapahtumasta kiinnostuneet tervetulleeksi iloa ja energiaa pursuvaan tapahtumaan Saimaa Stadiumille. Saamme päivän aikana pilkahduksen siitä, miltä mikkeliläiset lentopallotapahtumat voivat tulevaisuudessa näyttää. Meillä on puitteet kunnossa ja uskon tämän tapahtuman synnyttävän lisää innostusta Passarien ympärille”, avaa tunnelmiaan Saimaa  Stadiumin toimitusjohtaja Viljo Kuuluvainen.  

Tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta sekä viestinnästä ja markkinoinnista vastaa tapahtumayhtiö Stamenio, joka tunnetaan yhteistyöstä Suomen kovimpien urheilubrändien kanssa. Mm. Susijengi ulvoo kotiottelunsa Stamenion ohjauksessa ja yhtiö on tiiviisti rakentamassa Eurobasket 2025 turnausta, joka pelataan ensi kesänä Tampereella.  

“Urheilutapahtumat ovat meille intohimo. Mikään ei vedä vertoja sille, kun yleisön saa kananlihalle. Jännityksen ja viihteen lisäksi urheilutapahtumat tarjoavat hienoa yhteisöllistä fiilistä. Meidän tehtävänämme on luoda ihmiset yhdistäviä tapahtumia.”, kertoo Stamenion operatiivinen johtaja Matti Tammisto.      

Juhlatapahtuman on tarkoitus jättää jälkeensä jotain pysyvää. Passarit mm. käynnistää alumnitoiminnan, vahvistaa oppilaitosyhteistyötä ja kehittää kokonaisvaltaisesti seuran toimintavalmiuksia.  

“Kaikki kiinnostuneet kutsutaan mukaan yhteistyöhön!”, toteaa puheenjohtaja Satu Pulkkinen. 

Lisätiedot:  
Satu Pulkkinen, 044 771 8398 
Tietoa ohjelmasta, lipuista ja kumppanuuksista: www.passarit30.fi