Bistro Sisu

Nauti maistuva lounas, hengähdä kahvikupin äärellä töiden jälkeen tai nappaa mukaan treenieväät Bistro Sisusta. Voit myös viettää aikaa raikkaan smoothien parissa sen aikaa, kun lapset ovat harrastamassa. Kokousten ja tapahtumien yhteyteen tarjoilemme tunnelmaan sopivat ruoat ja juomat.

Bistro Sisun lounas

Bistro Sisussa on tarjolla lounasta arkisin klo 11–14. Lounaan noutopöytään sisältyy raikas salaattipöytä, lämmin pääruoka, kahvi/tee sekä pieni makea.

Lounaan hinta 13,50 €/hlö.

Viikon lounaslistan löydät täältä!

Jokaiselle urheilijalle jotakin

Bistro Sisun välipalapassilla maukkaat välipalat kätevästi ennen ja jälkeen treenien. Välipalapassin hinta on 50 € ja sillä saat 10 välipalaa. Lue lisää välipalapassista täältä!

Räätälöity Sporttibuffa urheilijoille - onko joukkueellasi peli tai turnaus Kalevankankaalla?

Bistro Sisussa joukkueet voivat ruokailla kätevästi aivan Ikioma Areenan ja jalkapallohallin läheisyydessä, Saimaa Stadiumin aulassa.

Ruokailu tarjolla vain ennakkovarauksella hintaan 12,50 €/hlö (alle 12-vuotiaat lapset 10,50 €/hlö). 7 vrk sisällä tulleiden varausten hinta 13,50 €/hlö (lapset alle 12-vuotiaat 11,50 €). Lue lisää Bistro Sisun joukkueruokailuista täältä!

Tapahtumien catering ja kokoustarjoilut

Kokouspäivien yhteyteen takaamme runsaat tarjoilut aamukahvista lounaaseen sekä iltapäivän herkutteluhetkeen. Valmiit pakettimme takaavat riittävän energian koko päivän kokoustamiseen – tai tarvittaessa räätälöimme tarjoilut juuri teille sopiviksi.

Tapahtumissa ja yritystilaisuuksissa toteutamme ammattitaidolla tarjoilut suuriinkin tilaisuuksiin. Niin messutarjoilut, illallistilaisuudet kuin tyky-päivien ruokailutkin onnistuvat meiltä. Huomioimme aina myös tilaisuuden luonteen tarjoiluita suunniteltaessa. Kysy rohkeasti lisää!

Ryhmävaraukset ja tiedustelut Bistro Sisuun

Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Bistro Sisu, puh. 050 590 3400, bistro.sisu@sok.fi

Hinta

13,50 €

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.