Kalis-päivät Kalevankankaalla 2022

Kalis-päivät jatkuvat vuonna 2022 Kalevankankaalla Mikkelissä 

Suuren suosion saanut Kalis-päivä tulee taas! Kiitos kaikille 12.3. tapahtumaan osallistuneille. 

Muut tulevat Kalis-päivät vuonna 2022: 3.9. ja 12.11.

Kalis-peli liikuttaa rastilta toiselle

Kaikille avoin karttapohjainen Kalis-mobiiliseikkailupeli on nyt julkaistu ja odottaa innokkaita pelaajia! Pelissä pelaajat ratkaisevat Kalevankangasta käsitteleviä tehtäviä liikkumalla alueella rastilta toiselle.

Peli on mainio tapa tutustua alueen harrastusmahdollisuuksiin, paikkoihin ja palveluihin paikan päällä. Suurin osa rasteista avautuu karttanäkymään pelattavaksi pelin edetessä. Pelissä etenemällä voi hankkia pisteitä ja sitä kautta erilaisia saavutuksia. Pelissä on myös joukko salarasteja, joista pelaaja saa enemmän pisteitä. Pelin voittaa eniten pisteitä kerännyt pelaaja, joten nopeasti salarastit ratkaiseva pelaaja on vahvoilla!

Kalis-peli on ilmainen ja soveltuu kaikenikäisille. Peliä pääsee pelaamaan lataamalla puhelimen sovelluskaupasta X-routes-sovelluksen ja avaamalla sieltä Kalis-pelin. Vaihtoehtoisesti pelin pelaaminen onnistuu myös selaimessa osoitteessa:  https://play.x-routes.com/

Peli on kehitetty Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin ja mikkeliläisen Observis Oy:n yhteistyönä. Observiksen pelialustaa on aiemmin käytetty muun muassa Mikkelin Digitaalisessa kaupunkiseikkailussa. Pelin sisällön rakentamiseen on osallistunut myös alueen toimijoita.

Kalevankankaan alueelta löydät liikunnan iloa

Tutustu karttaan alla!