Julkaistu 03.11.2021

Onnistunut Black Box Mikkeli -tapahtuma

Black Box Mikkeli 2021 on paketoitu! Balance Breachin, Saran ja Wolfheartin saattelemana illan päätti Bloodred Hourglass, joka tarjosi yleisölle uuden "Your Highness" -albuminsa läpisoiton, ja samalla historiansa pisimmän keikkasetin.

Lähes samaan aikaan yhtye sai tiedon, että uunituore albumi "Your Highness" kiipesi upeasti Suomen virallisen listan sijalle 3 (fyysinen #2), sekä Saksan virallisen listan sijalle 43. Black Box -työryhmä onnittelee!

Saimaa Stadiumilla oli paikalla noin 600 raskaan musiikin ystävää ja tapahtuma oli järjestäjän näkökulmasta onnistunut. Kuulemme luonnollisesti mielellämme palautetta juuri sinulta: tätä voit lähettää suoraan sosiaalisen median kanavien välityksellä, tai blackboxmikkeli.com -sivulta löytyvien yhteystietojen kautta.

Ravintolapalveluiden näkökulmasta tapahtuma oli myös onnistunut. 

"Tavaraa oli riittävästi, juoma oli kylmää ja suurimmilta ruuhkatilanteilta vältyttiin. Vieraat olivat hyvällä fiiliksellä ja kyllähän se oli mukavaa päästä pitkästä aikaa toteuttamaan livetapahtuman anniskelua ja ruokapalveluita. Oli myös mahtavaa nähdä ensimmäinen tapahtuma Saimaa Stadiumilla, jonka tuottamisessa olimme mukana. Aitoa tekemisen meininkiä ja yhdessä onnistumista, tästä on hyvä jatkaa toimivaa yhteistyötä!" kommentoi Bistro Sisun ravintolapäällikkö Anni Penttinen

Haluamme lämpimästi kiittää illan yleisöä, esiintyjiä, yhteistyökumppaneita, sekä tapahtuman tukemiseen osallistuneita paikallisia yrityksiä. Olemme luoneet yhdessä Mikkeliin uuden tapahtumakonseptin; Black Box Mikkeli tullaan järjestämään myös jatkossa!

Mukana sponsoroimassa: Out Of Line Music, RengasCenter Mikkeli Kantolan Rengas Oy, Let's Go Taksi, OW-Yhtiöt Oy, Harri Haavikko Oy, BAHN