SuperCorner verkkokauppa

SuperCorner Mikkeli on osa Suomessa syntynyttä SuperPark-puistoketjua. Saimaa Stadiumin SuperCorner-puisto tarjoaa jännittäviä hetkiä kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Puisto on täynnä mahdollisuuksia aktiiviseen ja virikkeelliseen vapaa-aikaan. Kahdessa kerroksessa sijaitseva SuperCorner koostuu kolmesta eri alueesta, joista jokaisessa voi kokea liikkumisen iloa eri tavoilla.

SuperPark on Suomessa syntynyt ja maailmalle viety koko perheen sisäaktiviteettipuistoketju. SuperParkeista ja SuperCornereista löytyy tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Lasten ja nuorten liikunta sekä perheiden yhteinen aika ovat tärkeimpiä arvojamme, joita vaalimme kaikessa tekemisessämme. Myös sinut on luotu liikkumaan!ikessa tekemisessämme. Myös sinut on luotu liikkumaan!

Mitä SuperCorner Mikkelistä löytyy? 

 1. Seikkailualue
  Leikkimieliseen liikkumiseen houkuttelevalta alueelta löytyy niin liukumäkeä, kiipeilykaupunkia kuin erilaisia tankojakin. Alue sopii varsinkin perheen pienimpien seikkailijoiden temmellyskentäksi. 

 2. Pelialue
  iWall-pelin virtuaaliympäristöt sekä lajitestaukset löytyvät täältä! Tarjolla niin kiekkokikkaa, keilausta kuin minigolffiakin. Alue sopii hyvin leikkimielisiin kilpailuihin kavereiden kanssa. 

 3. Freestyle-alue 
  Varsinainen extreme-temppujen paratiisi. Kolme ammattitason trampoliinia ja Foam Pit, eli vaahtomuoviallas, mahdollistavat hurjemmatkin temput. Myös airtrack-ilmarata löytyy alueen läheisyydestä. 

Monien mahdollisuuksien sisäaktiviteettipuisto

 • Helpot synttäripaketit: Järjestäkää lasten syntymäpäiväjuhlat helposti, huolettomasti ja hauskasti! Me tarjoamme tilat, valmiit välineet sekä testatusti toimivat tarjoilut. 

 • Luokka- ja ryhmävierailut: SuperCornerissa seikkailemalla liikkuminen tapahtuu kuin itsestään. Jokainen aktiviteetti tukee lasten ja nuorten aktiivisuutta. 

 • Rennot aktiviteetit osaksi tyky-päivää: SuperKisailu- ja SuperTiimi-pakettimme kruunaavat tyky-päivän. Erilaisille ryhmille suunnitellut kisailut ja haasteet kehittävät tiimihenkeä ja mahdollistavat leikkimieliset skabailut. Aktiviteetin voi valita juuri omalle tiimille sopivaksi. 

Hinta

Alk. 14€

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.