Aktiivi-hyvinvointikokous

Tervetuloa viettämään unohtumatonta kokouspäivää Saimaa Stadiumille, jossa yhdistämme työn ja hyvinvoinnin ainutlaatuisella tavalla. Meidän Aktiivi-hyvinvointikokous tarjoaa täydellisen ympäristön luovuuden ja yhteistyön herättämiseen, samalla kun panostamme jokaisen osallistujan hyvinvointiin.

Mitä Aktiivi-hyvinvointikokouspakettiin sisältyy?

 1. Monipuoliset ja modernit kokoustilat
  Käytössänne on valoisa ja inspiroiva tilan aamu- ja iltapäiväksi. Tilamme ovat varustettu uusimmalla teknologialla varmistaaksemme, että kokouksenne sujuu ilman ongelmia.

 2. Runsaat ja terveelliset kahvitauot
  Kahvitauoillamme tarjoamme monipuolisia ja ravitsevia vaihtoehtoja, jotka tukevat työskentelyä ja virkistävät mieltä. Aamu- ja iltapäivän kahvitukset sisältävät paikallisia herkkuja sekä terveellisiä välipaloja, jotka lataavat energianne uuteen nousuun.

 3. Älysali-tutustumiskierros
  Kokouspäivänne aikana järjestämme ohjatun tutustumiskäynnin Xamkin Active Life Lab -tutkimusyksikön Älysaliin, jossa pääsette kokeilemaan uusimpia hyvinvointiteknologioita ja oppimaan, miten voitte tukea työhyvinvointia päivittäisessä elämässä.

Lisäpalvelut räätälöitynä päiväänne:

 • Aktiiviset tyky-tuokiot: Tauottakaa kokouspäivä aktiivisilla tuokioilla, jotka sisältävät esimerkiksi joogaa, pilatesta tai energisoivan kävelyretken lähialueilla. Nämä aktiviteetit auttavat irrottamaan ajatukset työstä hetkeksi ja palauttavat keskittymiskyvyn uudelle tasolle.

 • Räätälöidyt workshopit: Lisätkää kokouspäiväänne interaktiivisia workshopeja hyvinvoinnin ja työtehokkuuden teemoilla. Asiantuntijamme johdattavat keskustelua ja antavat vinkkejä, miten yksilön ja tiimin hyvinvointia voidaan tukea työpaikalla.

 • Gourmet-ruokailu: Kokouspäivän ruokailut voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan. Tarjoamme laadukkaat ja ravitsevat lounaat sekä illalliset, jotka on valmistettu tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Ruokailuhetket ovat myös erinomainen tilaisuus tiimiytymiseen ja verkostoitumiseen.

Valitsemalla Saimaa Stadiumin kokouspaikaksenne tarjoatte osallistujille enemmän kuin pelkän kokouksen: tarjoatte heille kokemuksen, joka yhdistää työn, hyvinvoinnin ja elämykset saumattomasti yhteen. Meillä on kaikki tarvittava varmistamaan, että kokouspäivänne on sekä tuottava että virkistävä. Odotamme innolla, että saamme olla osa teidän ainutlaatuista kokouspäiväänne!

Hintaan sisältyy tila aamu- ja iltapäiväksi sekä runsaat kahvitukset aamu- ja iltapäivällä. Lisäksi kokouspäivä sisältää ohjatun tutustumisen Xamkin Active Life Lab -tutkimusyksikön Älysaliin. 

Hinta

alk. 79€/hlö

Kuinka voimme palvella?

Kerro meille toiveesi! Soita, laita sähköpostia tai jätä tarjouspyyntö.