Aktiviteetit syntymäpäivään Saimaa Stadiumilla

Kiipeilysynttärit

Tule kiipeilemään kavereiden kanssa 4 automattivarmisteisella radalla sekä kokeile boulderointia ilman valjaita toisella seinällä. Osallistujamäärä max. 12 henkilöä. Hinta sisältää valjaat, kengät ja ohjaajan ohjauksen tunnin aikana. Saat osallistumisesta Saimaa Stadiumin rohkean kiipeilijän kortin.

Ritarisynttärit

Boffaus = Miekkailua pehmustetuilla miekoilla!

Boffauksessa miekkaillaan 4-12 pelaajan kesken ritariaikaista miekkailua pehmustetuilla miekoilla. Lajia voi harrastaa joko joukkueissa tai yksilönä. Pelin tarkoituksena on pudottaa vastustajat pois pelistä. Löydä sisäinen ritarisi ja suunnittele pelistrategiasi. Ohjaajamme on mukana pelissä tuomarina. Pelin hintaan kuuluu vaahtomuovipehmusteiset miekat.

NERF-seikkailusynttärit

Nerf-seikkailu = Vaahtomuovipanoksia käyttävillä aseilla tapahtuva joukkuelaji

Nerf-seikkailuissa valloitetaan vastustajapuolen aarre, etenemällä kentällä vaahtomuoviaseen kanssa. Pelikentän suojapalikoiden ja vaahtomuoviaseiden turvin joukkueet etenevät voittoon varoen tippumista pelistä. Tähtää tiesi voittoon. Ohjaajamme on mukana pelissä tuomarina. 4-12 pelaajaa. Pelivälineisiin kuuluvat nerf-ase, vaahtomuovipanokset ja suojalasit, jotka kuuluvat hintaan. Ethän tuo mukanasi omia nerf-aseita.

FunBattle-synttärit

FunBattle = Tarraliiveillä, kilvellä ja pallolla tapahtuva joukkuepeli

FunBattlessa yritetään vallata toisen joukkueen tukikohta. Pelaajilla on tarraliivit ja -kilvet, joihin ammuspallo osuessaan tarttuu. 4-12 pelaajaa.

Liikunta- ja leikkisynttärit

Liikuntaa ja leikkejä = Suosikkileikkivälineiden kanssa mukavaa puuhastelua

Leikeissä pyöritetään hulavannetta, pompitaan pomppupalloilla, laukataan keppihevosilla ja huristellaan polkuautolla. Tunti sisältää kivaa puuhastelua suosikkileikkivälineiden parissa isossa tilassa. Enimmäisosallistuja määrä on 8 henkilöä. Ohjaaja mukana touhuamassa tunnin ajan.

Parkour-synttärit

Parkour = Liikuntaa sulavasti ja nopeasti esteitä hyödyntäen paikasta toiseen

Parkourauksessa valttia ovat nopeat ja sulavat liikkeet, jotka helpottavat liikkumista nopeasti erilaisia esteitä hyödyntäen. Tunnin aikana harjoitellaan hyppyjä, ylityksiä ja kehon hallintaa jumppapatjoja hyväksi käyttäen. Osallistujamäärä max 12 henkilöä. Ohjaaja on mukana tunnilla antamassa vinkkejä.

Rallisynttärit

Tule kaahaamaan Saimaa Stadiumin 225 metrin sisäpolkuautoradalle. Tunnin aikana ajetaan kahdella aikuistakin liikuttavalla polkuautolla mutkissa kurvaillen ja suorissa kaasuttaen aika-ajot ja auton käsittelyrata. Osallistujia max 6 henkilöä. Tunnin suorittamisesta saat Saimaa Stadiumin oman polkuautoajokortin.