Striimaukset

Saimaa Stadiumin striimauspalvelut

Toteutamme striimaukset ammattitaitoisesti ajanmukaisella kalustolla. Meillä on valmius hyödyntää monikameratekniikkaa sekä liittää lähetyksiin PowerPoint-esityksiä tai ennakkoon kuvattuja videoita. Toteutamme myös videotallenteiden editoinnin. Lähetykset voidaan toteuttaa joko Saimaa Stadiumin Youtube-tilin kautta tai asiakkaan oman tilin kautta. Kokousten toteuttamiseen suosittelemme asiakkaan omaa alustaa. Tarvittaessa voimme hyödyntää myös Saimaa Stadiumin Teams-sovellusta tai WebinarJam-webinaarialustaa.

Asiakaskokemuksia striimauspalveluista

”Juniori-Jukurit toteutti yhdessä Saimaa Stadiumin kanssa etäpäättäjäiset livestriiminä YouTubeen. Päättäjäisten suunnittelu ja toteutus toimi hienosti yhdessä Saimaa Stadiumin kanssa. Palvelu helpotti seuran päättäjäisten järjestelyä, kun saimme valmiin paketin palveluna. Toteutettu lähetys toimi sujuvasti, laadukkaalla välineistöllä ja ammattilaisten ohjauksella. Olimme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja tekniseen toteutukseen.”
Toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen, Juniori-Jukurit ry

”Järjestimme ensimmäistä kertaa henkilöstöllemme virkistyspäivän virtuaalisesti. Valitsimme kumppaniksemme Saimaa Stadiumin, joka hoiti pääosin päivän järjestelyt ja toteutuksen alusta loppuun. Virtuaalinen virkistyspäivä oli onnistunut kokonaisuus, joka piti sisällään monenlaista ohjelmaa. Henkilöstöltä saimme hyvää palautetta päivästä. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Saimaa Stadiumin kanssa.”
- HR-asiantuntija Jenni Paajanen, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Lataa Saimaa Stadiumin opas virtuaalitapahtumien järjestämiseen.

Pyydä tarjous