Polttarit

Vietä hauskat polttarit Saimaa Stadiumilla!

Oletko suunnittelemassa polttareita tai ystävällesi synttäreitä? Saimaa Stadiumi järjestää hauskaa ja erilaista liikunnallista tekemistä perinteisten liikuntalajien lisäksi. Valitse neljästä kategoriasta omasi ja varaa tunti hauskaa tekemistä. Voit varata tunnin jälkeen myös pientä purtavaa ja juotavaa tai istahtaa lounaspöytään.  

Varaukset ja kyselyt päivä- ja aikatoiveineen osoitteeseen sales@saimaastadiumi.fi  

Hinnat alkaen 20€/henkilö  

Hassuttelijalle

Selviytymisrata  

Saimaa Stadiumin ohjatulla selviytymisradalla haastetaan polttarisankari selviytymään omituisista lajeista. Lajeihin kuuluvat hulahulavanne, vatsarullalautailu, polkuautolla peruutus ja keppihevosen kesytys. Lajit toteutetaan urheiluhallissamme. Rasteihin voivat halutessaan osallistua myös ryhmän muut jäsenet. Ota mukaan ripaus huumoria ja rennot vaatteet. Halutessasi voit ottaa myös mukaan sisäliikuntakengät, sillä hallissa liikutaan ilman ulkokenkiä.  

Hinta 25€/ henkilö.  

Suositeltu osallistujamäärä 4-10 henkilöä. Varauksen minimimäärä on 4 henkilöä.

Seikkailijalle

Kiipeilykokeilu 

Ohjatussa kiipeilykokeilussa sankari pääsee selättämään korkeanpaikankammon tai valloittamaan 12,5 metrin kiipeilyseinän. Tunti pitää sisällään kiipeilyn ohjauksen ja kaikille osallistujille kiipeilykengät sekä valjaat. Ryhmän neljä jäsentä voivat ottaa automaattivarmisteisilla radoillamme vaikkapa kiipeilykisan. Suosittelemme varustuksena ihonmyötäistä, rentoa vaatetusta. Tähän tuntiin ei tarvita aiempaa kokemusta kiipeilystä.  

Hinta 25€/ henkilö  

Suositeltu osallistujamäärä 4-10 henkilöä. Varauksen minimimäärä 4 henkilöä.

 

Nerf-seikkailu 

Herätä sisäinen lapsesi ja tule kaveriporukalla pelaamaan vaahtomuovipanosaseilla tapahtuvaa joukkuelajia. Nerf-seikkailuissa valloitetaan vastustajapuolen aarre etenemällä kentällä Nerf-aseen kanssa. Pelikentän suojapalikoiden ja Nerf-aseiden turvin, joukkueet etenevät voittoon varoen tippumista pelistä. Tähtää tiesi voittoon! Ohjaajamme on mukana pelissä tuomarina. Joukkueen voi rakentaa 4-12 pelaajasta. Pelivälineisiin kuuluvat nerf-ase, vaahtomuovipanokset ja suojalasit, jotka sisältyvät hintaan.  

Hinta 20€/henkilö  

Suositeltu osallistujamäärä 4-12 henkilöä. Varauksen minimimäärä 4 henkilöä.

Kisailijalle

Farkkuliikunta 

Kaipaatko hauskaa liikkumista ilman hikeä? Haluatko päivän ohjelman ilman urheiluvaatteiden vaihtamista? Tässä laji, jossa ei tule hiki mutta pääset liikkumaan. Farkkuliikunnan lajeihin kuuluvat muunnellut frisbeegolf, curling ilman jäätä, mölkky sekä pesislyönnit, joista on kehitelty hauska kilpailumuotoinen lajiyhdistelmä. Tunnin aikana osallistujat voivat kisat joukkueina tai yksilöinä.  

Hinta 25€ /henkilö 

Suositeltu osallistujamäärä 4-12 henkilöä. Minimimäärä 4 henkilöä.

 

SuperKisailu  

Saimaa Stadiumin SuperCorner-sisäaktiviteettipuistossa tapahtuva kisailu. Superkisailussa kierretään ohjatusti eri rasteilla puistossa ja kisataan leikkimielisesti kahdessa tai useammassa joukkueessa toisia vastaan. Rasteja on kahdeksan ympäri puistoa: puttauskisa, superpallo, keilaus, skuuttiskaba, stepperi, futis, lätkäkisa ja uinti foam-altaassa. Kisailuun kuluu yleensä noin tunti aikaa. Ohjaajamme kiertää koko kisan ajan mukana touhussa, kannustaa ja opastaa. Pisteet lasketaan erilliseen tuloskorttiin ja paras joukkue palkitaan lopuksi.  

Hinta 36€/ henkilö  

Mahdollisuus myös Superkisailu alkuohjauksella 25€/hlö.  

Suositeltu osallistujamäärä 4-10 henkilöä. Minimimäärä 4 henkilöä.

Hemmottelijalle

Rentoutustunti  

Tarvitseeko sankari rentoutusta? Kiireisen arjen keskellä on hyvä pysähtyä nauttimaan hiljaisuudesta ja rentoutua Saimaa Stadiumin älyseinän rauhoittavan maiseman äärellä. Tule kokemaan tunti hyvää oloa ja nauti vaikuttavasta virtuaalimaisemasta. Varusteena suosittelemme rentoa vaatetusta, jossa on hyvä olla. Tunnin aikana rentoudutaan jumppamattojen päällä.  

Hinta 25€ / henkilö  

Suositeltu osallistujamäärä 6- 25 henkilöä. Varauksen minimimäärä 6 henkilöä.

 

Jooga 

Miten olisi kehollinen terapia yhdistettynä rentoutukseen ja virtuaalimaisemaan? Perinteisen joogan lisäksi on mahdollisuus varata yksilöllisesti räätälöityjä joogatunteja. Virtuaalimaisema joogaliikkeiden taustalla takaa virkistävän kokemuksen myös perinteisempään joogaan. Varusteena tunnille suosittelemme rentoa vaatetusta ja omaa vilttiä. Jooga tapahtuu jumppamattojen päällä harjoitellen. Kysy hyvissä ajoin tarjous räätälöidyistä tunneista sales(at)saimaastadiumi.fi

Hinta 40€ / henkilö  

Suositeltu osallistujamäärä 6- 25 henkilöä. Varauksen minimimäärä 6 henkilöä.