Jokaiselle jotakin

Treenitilaa yleisurheilusta pallolajeihin ja ryhmäliikuntaan. Jännittäviä kokemuksia seinäkiipeilyn ja viihdeliikunnan parissa. Hyvinvointiteknologiaa ja makuelämyksiä. Kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa Saimaa Stadiumi.

Viihdeliikunta

Matalan kynnyksen liikuntapaikka Saimaa Stadiumi kannustaa jokaista liikkumaan omalla tavallaan. Stadiumin viihdeliikuntapalvelut tarjoavat elämyksellisen vaihtoehdon myös sellaisille kävijöille, jotka eivät koe perinteisiä liikuntamuotoja omakseen. Viihdeliikuntapalvelut ovat myös oiva lisä esimerkiksi yrityksen työhyvinvointipäivän tai polttarien ohjelmaan.

Seinäkiipeily

Saimaa Stadiumin 12 metriä korkea kiipeilyseinä on ensimmäinen laatuaan Etelä-Savossa. Seinän erilaisista reiteistä löytyy sopivasti haastetta niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmalle kiipeilijälle.

Kuntosali

Saimaa Stadiumilla on modernisti varusteltu laitekuntosali, vapailla painoilla tehtävään harjoitteluun suunnitteltu voimailutila sekä  virallinen Crossfit-harjoittelualue.

Yleisurheilu

Saimaa Stadiumi avaa täysin uudenlaiset mahdollisuudet yleisurheilulajien ympärivuotiseen harjoitteluun Mikkelissä. Yleisurheilutiloista löytyy mm. 200 m juoksurata, moukari- ja keihäänheittopaikat sekä pituus- ja korkeushypylle varatut alueet.

Voimistelu ja motoriikkaharjoittelu

Saimaa Stadiumille on suunniteltu tilat voimistelulajeja sekä motoriikkaharjoittelua varten.

Palloilulajit

Saimaa Stadiumin muunneltaviin tiloihin voidaan sijoittaa tarvittaessa samalla kertaa esimerkiksi kolme täysimittaista salibandykenttää tai yhdeksän sulkapallokenttää. Kuka tahansa mikkeliläinen tai lähialueen asukas voi varata itselleen tai kaveriporukalleen oman palloiluvuoron.

Ryhmäliikunta

Saimaa Stadiumin ryhmäliikuntatilat tarjoavat vastauksen koululaisten, opiskelijoiden, ikäihmisten ja kaikkien muiden ryhmäliikkujien tarpeisiin. Myös Stadiumilla toimivat hyvinvointiyrittäjät voivat tarjota ohjatun liikunnan palveluita ryhmäliikuntatiloissa.

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Saimaa Stadiumin viihtyisissä kahvila- ja ravintolatiloissa on tarjolla ravitsevan maukasta evästä, palautusjuomia ja muita terveysvaikutteisia tuotteita.

Hyvinvointipalvelut ja -testaukset

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun hyvinvointilaboratorio kehittää Saimaa Stadiumilla mm. terveyteen liittyviä testausmenetelmiä, joiden avulla kaikilla Stadiumin käyttäjillä on mahdollisuus hankkia tietoa esimerkiksi kehonsa toiminnasta. Laboratorion yhteydessä toimii myös juoksuklinikka.

Saimaa Lounge

Wi-FI-verkolla ja muilla mukavuuksilla varustettu Saimaa Lounge toimii viihtyisänä oleskelutilana Saimaa Stadiumin aulassa. Se on paikka, missä on mukava kerrata työporukan sulkapallo-ottelun kohokohdat tai viettää aikaa odotellessa puolisoa tai perheen junioria treeneistä.

Brand Store

Saimaa Stadiumin Brand Store myy urheiluvälineitä, lisävarusteita ja liikkumiseen suunniteltuja tekstiilejä.