SAIMAA STADIUMI

Saimaa Stadiumi on osa ainutlaatuista urheilun, elämysten ja hyvinvoinnin kokonaisuutta Mikkelin Kalevankankaalla. Upealla monitoimiareenalla on kuntoilun ja urheilutapahtumien lisäksi tilaa jopa 5000 henkilön konserteille, messuille, kokouksille ja muille suurtapahtumille.

SUURTAPAHTUMAT

Saimaa Stadiumi täyttää MM-tason kilpailujen vaatimukset useassa urheilulajissa. Stadiumin moderni media- ja selostamotila antaa valmiudet kansallisiin ja kansainvälisiin digitaalisiin tuotantoihin sekä tv-lähetyksiin. Seuraavan sukupolven teknologian avulla  tapahtumajärjestäjät voivat luoda yleisölleen unohtumattomia elämyksiä — rock-konserteista musikaaleihin ja messuista puoluekokouksiin. Stadiumi vie mikkeliläisen tapahtumajärjestämisen mahdollisuudet täysin uudelle tasolle ja tuo kaupunkiin vilskettä.

TREENIT

Saimaa Stadiumi tarjoaa upeat mahdollisuudet harrastaa ja treenata — yksin tai porukassa, omaksi iloksi tai kilpailumielessä. Stadiumi on myös vastaus Mikkelin ja lähialueen urheiluseurojen ja oppilaitosten liikuntatilojen tarpeeseen. Olitpa sitten vanha tai nuori, opiskelija tai työelämässä, omatoimiliikkuja tai seuran jäsen, Saimaa Stadiumin tilat on tehty juuri sinua varten.

MATALA KYNNYS LIIKKUA

Juoksemisen, palloilun, voimistelun, voimailun ja muiden lajiharjoitteiden ohella Stadiumilla on tilaa hauskanpidolle elämyksellisen viihdeliikunnan parissa. Stadiumin tärkein tehtävä matalan kynnyksen liikuntapaikkana on kannustaa meistä jokaista liikkumaan, kutakin omalla tavallaan.

MATKAILU

Saimaa Stadiumi tuo Mikkelin seudulle vetovoimaa ympäri vuoden. Stadiumin viihdeliikuntamahdollisuudet, kansainväliset vaatimukset täyttävät urheilu- ja tapahtumatilat sekä sijainti keskellä Kalevankankaan ainutlaatuista urheilun kokonaisuutta houkuttelee puoleensa kävijöitä läheltä ja kaukaa.

TUTKIMUS JA YRITTÄJYYS

Saimaa Stadiumin hyvinvointilaboratorio on moderni oppimis-, tutkimus- ja innovaatioympäristö. Se tuottaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja testausmenetelmiä, jotka ovat kaikkien Stadiumin käyttäjien hyödynnettävissä. Stadiumi tarjoaa myös edustavia liiketiloja paikallisten liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjien käyttöön.