Saimaa Stadiumi - Tilaa meille jokaiselle

Yksi Stadiumi, tuhat käyttötarkoitusta. Jokaisella meistä on oma syynsä saapua Saimaa Stadiumille. Sen monipuoliset tilat kutsuvat viihtymään liikunnan sekä erilaisten urheilu- ja kulttuuritapahtumien parissa. 

Kaiken ikäisille liikkujille

Saimaa Stadiumi on kaikkien liikuntapaikka. Sen tiloista voi jokainen varata vuoroja mm. pelaamiseen, juoksuun tai ryhmäliikuntaan. Ohjattua liikuntaa ja erilaisia viihdeliikuntapalveluita on tarjolla niin lapsille kuin ikäihmisille. Stadiumilla on myös mahdollisuus hikoilla modernisti varustellulla kuntosalilla tai kokeilla esimerkiksi seinäkiipeilyä. Saimaa Stadiumilla on myös mahdollisuus kuntotestauksiin ja erilaisten hyvinvointipalveluiden hyödyntämiseen.

Perheille

Saimaa Stadiumi muodostaa yhdessä Kalevankankaan ympärivuotisten ulkoliikuntamaastojen, Ikioma Areenan, Mikkelin raviradan sekä jääkiekon ja jalkapallon harjoitushallien kanssa ainutlaatuisen kokonaisuuden, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Miltä kuulostaisi viedä lapset seuratreenien pariin ja suunnata itse hiihtoladuille tai Stadiumin kuntosalille? Tai ehkä perheenne haluaa käydä kokemassa jännittäviä yhdessäolon hetkiä Stadiumin viihdeliikuntatarjonnan parissa, ja suunnata sen jälkeen katsomaan Jukureiden Liiga-matsia.

Penkkiurheilijoille

Saimaa Stadiumin myötä Mikkelissä voidaan vihdoin järjestää kansainvälisen tason urheilukilpailuja, turnauksia ja otteluita useissa eri lajeissa. Penkkiurheilun ystäville Stadiumin valmistuminen tarkoittaa todellisia kissanpäiviä: samasta sisäänkäynnistä pääsee seuraamaan Liiga-kiekkoa, raviurheilua sekä Stadiumin mukanaan tuomia uusia urheilutapahtumia.

Musiikin ystäville

Saimaa Stadiumin 4000 asiakaspaikkaa tuovat Etelä-Savoon ja Mikkeliin aivan uudenlaiset mahdollisuudet järjestää konsertteja näyttävissä sisätiloissa, ympäri vuoden. Yritykset voivat huomioida omia asiakkaitaan ja sidosryhmiään korkealuokkaisissa tiloissa erilaisten VIP-palveluiden muodossa.

Urheiluseuroille

Mikkelin ja lähiseudun urheiluseuroille Saimaa Stadiumi tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat tilat eri lajien harjoitteluun, kävelymatkan päässä Mikkelin torilta. Lajeille Stadiumi luo erinomaiset puitteet turnauksien ja lajileirien järjestämiseen.

Tapahtumajärjestäjille ja yrityksille

Saimaa Stadiumi tuo suomalaisille tapahtumamarkkinoille täysin uuden ja ainutlaatuisen näyttämön. Stadiumin muunneltavat ja modernit tilat taipuvat pienistä yritystapahtumista aina 4000 henkilön suurtilaisuuksiin. Messut, konferenssit tai kokoukset - Stadiumi tarjoaa loistavat tilat vain reilun kahden tunnin automatkan päässä pääkaupunkiseudusta. Mikkeliin pääsee sujuvasti myös junalla ja linja-autolla ympäri Suomea.

Yrittäjyydelle

Saimaa Stadiumi edistää hyvinvointiyrittäjyyden verkostoitumista, kokoaa toimintoja yhteisen brändin alle sekä vuokraa tiloja alan toimijoille. Vilkkaana tapahtumajärjestämisen keskuksena Stadiumi tarjoaa yrityksille loistavan paikan tarjota palveluitaan.

Tutkimukselle

Saimaa Stadiumin hyvinvointilaboratoriossa on modernit tilat hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvälle tutkimukselle. Jokaisella Stadiumin käyttäjällä on mahdollisuus hyödyntää laboratorion testaus- ja mittausmahdollisuuksia. Siellä toimii myös juoksuklinikka sekä erilaisia ravitsemus-, liikuntaneuvonta-, työhyvinvointi- ja kuntoutuspalveluita.  Saimaa Stadiumilla tehtävä tutkimus on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun T&K-toimintaa.