JÄRJESTÄJILLE

Saimaa Stadiumin tilat on luotu tunnelmaltaan ja kooltaan mitä erilaisimpien tapahtumien näyttämöksi. Stadiumilla on 1500 kiinteää katsomopaikkaa. Kokonaisuudessaaan sen uutuuttaan hohtaviin tiloihin mahtuu jopa 5000 henkilöä.

Moneen muuntuvat tilat sopivat urheilutapahtumille, lavaesiintymisille, messuille ja konfrensseille tai vaikkapa yrityksen henkilöstöpäivään.

Saimaa Stadiumin tilat sopivat mainiosti seminaareille, kokouksille, konfrensseille ja messuille. Konserttipaikkana Stadiumi tarjoaa hyvien istumapaikkojen lisäksi myös suuret seisomakatsomotilat. Tanssi- ja teatteriesityksiä on mahdollista seurata myös areena-alueelle sijoitetuista pöydistä, jolloin tapahtuman aikana voi nauttia myös tarjoiluita. Tilat sopivat mainioti myös leirikoulutoimintaan, johon sekä Stadiumin että ympäröivän Kalevankankaan maastot tarjoavat loistavan lisän ohjelmaa suunniteltaessa.

Urheilukilpailut sekä muut kansalliset ja kansainväliset urheilutapahtumat, sähköiset ylioppilaskirjoitukset, pelitapahtumat sekä puoluekokoukset voi järjestää Stadiumin moderneissa puitteissa.